Bitter... Igen...

Jag vill också tycka att vab och förkylda barn är fruktansvärt trist... Jag vill också planera sommar semestern...eller klaga för att jag har för mycket jobb eller att jag sover dåligt... Jag vill känna och tycka att den vanliga vardagen är lite jobbig ibland.... Det räcker med cancer, diarrér, förstoppningar, cellgifter, läkarbesök, blodprover, habilliteringar, viktnedgångar , strålningar, osv.. mmmmmmmmm.

Men men vår tid kommer väl.. Så länge kan jag ju vara glad att vi fortfarande är fyra i familjen..( vilket jag är lyckligast i världen över förstås..). Morr morr, gnäll gnäll...#%><}{$##


Sol

Äntligen kom den!! Som vi längtat!
Leo tycker att kylan, snön och isen har varit jättejobbig! Han fryser mycket och det är svårt och jobbigt att ta sig fram på set ojämna underlag och dessutom ha på sig otympliga kläder...

Så solen är så välkommen! Nu hoppas vi också att alla förkylningar, influenser och alla andra tråkiga bacillusker skall lugna sig!!

Nu blir det grill och utelek och massa mys, till kvällen bänkar vi oss till gladiatorerna med jordgubbar som vi doppar i choklad...(en massa söl troligtvis... Men vad gör det..;-) )

Kärlek!!


RSS 2.0