...gnällrövar..

Ibland så kan jag bli så ledsen på människan... Ödsla en massa energi på att tycka synd om sig själva, klaga på allt och alla... Men allra argast blir jag på mig själv som ännu inte lärt mig att inte lägga energi på dessa/detta...


Återigen allt är relativt och alla har vi olika bekymmer men om man väljer att se ett bekymmer innan detta uppstått... Då har man verkligen ett bekymmer, och det är inte det första bekymmret...;-/.. Eller?! Nej, öppet sinne och positiva förväntningar gott folk...

Kärlek...


Tjoho!!!

Dagarna går upp och ner, idag är inte grenen vi sitter på inte lika nedsutten eller gräslig som den var igår... Man fann Inga avikande celler i det nya ryggmärgsprovet!!!! :-)

Dock vet läkarna inte riktigt än hur man skall göra, han har ju fortfarande en förtjockning kvar. I Göteborg planeras fortfarande fortsättning och vi blir kallade dit så fort de bestämt sig hur de skall gå tillväga, internationella kollegor är kontaktade för råd. Även om Leos tumör är "vanlig" (10-15 st per år i Sverige) är det långt ifrån alla som har spridningar i centrala nervsystemet och dessutom väldigt ovanligt att de är så små som han är. Han har gjort många behandlingar och dessutom två högdos behandlingar med benmärgstransplantationer som inte heller det är vanligt... Så hur fortsättningen ser ut får vi se.... Men idag är vi glada för Leo!!!

Kärlek!!!


...den som väntar på något gott...eller?!

... Vi har fortfarande inte fått höra ett "gjota".. Ingen har ringt och berättat om proverna... Ingen har ringt från Göteborg... Grrr!!

Idag ringde jag till H-stad och frågade om vi inte skulle höra av dom snart.. Och givetvis skulle vi få det, fina E där nere skulle försöka få tag på dagens doktor och be han ringa upp så fort han kan... Troligtvis imorgon... :-/..

I vanliga fall när det tar tid, tänker jag mycket positivt, men nu, idag känns det inget bra.... Jobbigt jobbigt JoBBIGT känns det... Åh jag gillar det inte...!!!!! Ångest!!!

I övrigt känns allt faktiskt lite jobbigt nu, men så är det ju ibland!!! Livet på våran lilla pinne, som för övrigt är rejält nedsutten och gräsligt ful!!!! Blä!

Tack och förlåt!!!

Kärlek!!!


Halmstad heeela dagen...

Idag har vi tagit nya ryggmärgsprover, så håll nu tummar och tår hårt!!!

Leo har också tagit influensa sprutan och lagat lite trasiga detaljer på sin tjusiga assessor, peggen ..;-)

Det blev en lång dag, vi åkte hemmifrån redan 6.20. För kl 8.30 hoppades de på att vi skulle få komma ner till OP och sövas.... Men sp blev det inte.. Men set gjorde inget, vi hade himla trevligt, Leo är mycket nöjd att få vara i hstad och härja... speciellt när han är frisk och inte isolerad..;-)

Måste också berätta om en alldeles förtjusande mamma jag träffade på sjukhuset idag.. Hon visade stor empati och mycket medlidande....:-/... Hon visste verkligen hur jag mådde, hon kände med mig och förstod mig precis....för ni förstår de trodde att hennes son i somras hade en hjärnhinneinflammation...fast det var det inte... Det var ett "busigt virus"... Så efter att de legat inne under några dagar så kan hon helt och hållet förstå hur jag mår, rätt fantastiskt tycker jag.... Speciellt med tanke på att jag inte ens själv förstår, fattar eller begriper...:-/

Jag förstår att vi alla upplever saker olika och det är okej... Jag brukar också försöka vilja förstå hur andra mår och upplever saker... Men jag kan inte, jag kan bara försöka ...eller?!

Kärlek!!


Mr-svar....

Idag hade jag velat skriva att allt är över, idag hade jag velat skriva att nu börjar livet om igen...

MEN nej, det fick jag inte skriva idag heller... Återigen såg mr bilderna exakt likadana ut... Hjärnans bilder såg bra ut.. Men i ländryggen är förtjockningen kvar...:-(.. Det behöver inte betyda något... Men det kan också betyda att metastaserna är kvar..
Ryggmärgs provet som togs visade på 1(!) avvikande cell... Vilket inte heller behöver betyda något.... Men kan göra.. Nytt prov behöver tas imorgon eller på torsdag.. Så en tripp ner till h-stad behöver göras och en liten sovning. För att göra ett nytt prov med lite större mängd.

Så nu ber vi till alla högre makter om att det nya provet visar INGA avvikande celler!!!! Nu vill vi inte mer!! Nu vill jag att Leo skall få bli frisk, att han skall få växa, att han skall få göra allt som alla andra barn får göra!!!

Kärlek!!


RSS 2.0