...det går segt...

Tiden går långsamt, vi är kvar på sjukhuset. Vi hann få en permission men fick åka in mitt i natten första natten....sedan dess inget mer, vi "bor" igen på sjukhuset, vi är förberedda på 2-3 veckor till. Nästa behandling är planerad till den 17-18 juli, så vi borde få lite tid hemma innan.

Leo har gått igenom en högdos och en benmärgstransplantation, en mycket tuff behandling...tur han är en sån tuff kille... dock självklart har han  påverkats av de... hans värden är i botten och kommer  ligga där ett bra tag fram över, han har feber till och från, en bakterie i blodet och magen är helt slut... allt rinner igenom från båda håll och har gjort så sedan över två veckor tillbaka...:-(.. dock känns det lite bättre nu så håll hårt att det snart vänder....<3 <3 <3 I höst när allt är färdigt kommer Leo att få ta om alla sina vaccinations sprutor från han var bebis, de finns inte längre kvar....det säger ju en del om vilken slags behandling han egentligen varit med om....och dessutom har en sån hemsk kvar...:-(... Men sedan jäklar skall jag dansa på bordet, golvet, skåpet, ja överallt.....för snart snart är helvetet över och benen spjärnade ett tag...innan jag vågar stödja helt själv på dem...;-)
Åh om någon är sugen på att hälsa på oss på sjukhuset är ni mer än välkomna, det är väldigt trist både för Leo och mamma och pappa att vara isolerade på sjukhuset i ett litet mini rum....dock är vi i <halmstad....men om någon har vägarna förbi....är det mycket uppskattat<3 <3

kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0