och sen då..

Leo har just genom gått sitt första block av 3, och så snart han gjort färdigt sina block kommer en stor operation av den stora tumören genomföras, detta kommer bli April någongång. Att operationen skulle bli så snart, visste vi inte när vi påbörjade denna resan, läkarna förvarnade oss om att det kunde gå ett år innan operation var möjlig då tumören var så stor!!! MEN vet ni vad, tumören visade i veckan på magentröntgen att den svarat fantastiskt bra på behandlingen och faktiskt redan minskat i storlek!!!! DEssutom hade metastaserna i ryggraden minskat till hälften!!! TJOHO!!! Läkarna är förvånade och menar att det inte brukar gå så här bra!!! Så resan som  precis börjat, går verkligen bra! Efter sådanna besked känns det lättare att "bo" på sjukhus, att inte komma hem och ständigt vara dålig pga. någon bakterie eller virus... MEn men som sagt har ju fortfarande resan bara börjat....

Operationen i sig är ju en jätte process och hur lång "efterbehandling" det blir får vi se sedan....Efter operationen kommer Leo att genomföra 2 högdosbehandlingar (två tuffa behandlingar som kräver benmärgstransplantation) dock med LEos egen benmärg... så snart skall de börja skörda hans benmärg. 

Men oj vad LEo är tuff...han ler och skrattar nästan precis lika mycket nu som innnan allt började...(och för oss alla som känner Leo så är det ofta, Leo leende är alltid glad) och detta nu trots att lillkillen konstant är uppkopplad med slangar, han har slanger överallt, inopererat samt medicindoser innanför huden på flera ställen, men han bara finner sig...Det han tycker är jobbigast är nog tryckförbandet på huvudet men så fort hans slutat läcka slipper han detta, håll tummar och tår!!!

 


Kommentarer
Postat av: maria magdalena

Gick in på din blogg och har gås hud!!!Vilken fantastisk mamma du e och så vakert du har skrivit om din lilla kämpe!Klart att denna resa ska sluta bra det är bara så tänk aldrig aldrig nått annat.Jag är van att ha sjuka barn men jag kan inte i min vilkdaste fantasi förstå vad ni går igenom så häsmk .Men som sagt vi ska följa er på resans gång och ja den ska sluta väl blev så glad då jag läste att han svarat bra på behandlingen och vilken liten sötis han är!!!!Styrka strka!!!!!

2011-03-08 @ 13:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0