Så var kvällen kommen...

Idag har varit en underbar dag, liten har varit hemma och lyckligare än lyckligast....Han är så himla härlig, även om han är liten och svag i kroppen, så kämpar han så in i...<3 Idag fick vi ju ett fantastiskt väder så en bra stund spenderades i sandlådan...lycka för Leo... Timmen har lekt med grannpojkarna så dett stått härliga till, kurragömma och vattenballonger...underbart!!

Dock går ju dessa dagarna alldeles för fort, vid 18 är det ju dags för Leo att återvända till sjukhuset för medicinering natten lång...och varje eftermiddag håller vi tummarna så hårt att han skall vara "frisk" dagen efter och få fortsätta med de dagliga besöken. Imorgon är ju dagen innan operation och två dagar innnan ny behandling skall påbörjas, så nu kommer det nog att dröja dryga veckan innan han får hämta energi hemma igen. åh då mina vänner är det tumhållning som gäller, för om det inte läcker från huvudet så kanske han får komma hem några dagar innan värdena blir för dåliga... Men faktiskt att den sista behandlingen inte gav någon feber eller speciellt mycket blåsor och endast en blodtransfusion och en trombocyt påfyllning trots att hans värden var i botten ...vilket hade inneburit många nätter hemma om det nu inte hade varit för läckaget... men men...nästa gång kanske nästa gång!! Dock känns det väldigt skönt att han inte blev så "dålig" sista gången...då har han ju hunnit "vila" upp sig innnan kommande.... egentligen skulle ju den ha påbörjats redan idag men eftersom operation kommer på onsdag så har den blivit framflyttad.

Nej nu skall jag mysa i soffan med lite trevlig tv, och försöka komma i säng tidigt och drömma vackra fina saker om att få vara hemma hela familjen och vakna och äta frukost ihop...(tänk det var inte högst upp på listan för två månader sedan)...imorgon är det dags för föräldrabyte på sjukhuset och då blir det desto mindre sömn...inte för att den är den bästa hemma heller...men åtminstone utan avbrott av mediciner och kontroller...<3 kärlek!!!


Kommentarer
Postat av: Buspojkarna

Håller mina tummar att operationen går bra så att han får komma hem lite sedan.

2011-03-22 @ 10:04:07
Postat av: Angelica - starkochtapper

Tack så mycket, ja nu håller vi hårt!!!

2011-03-22 @ 10:06:40
URL: http://htt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0