Nu kan det vara klart...

...nästan så man inte vågar säga det...men så kan det vara!!!

Veckan börjar gå mot sitt slut och vi har avklarat den sista behandlingen, 4 långa dagar ner till Halmstad!! Det blir en gäng mil...10 mil enkel väg i fyra dagar... Men nu är det slut!! Phu!! <3

Nu blir det lång väntan till den 22/11 för att sedan vänta ännu längre till den 29e!! Snälla någon, kan ingen spola!!!!! Jag har bett om en framspolning av tiden hur länge som helst....please!! ;-)

Idag har vi också gjort ett hörsel test för att kontrollera om och hur hörseln påverkats av cellgifterna. Detta var det andra test som gjordes då första visade på en hörselnedsättning ville man göra om det, det visade samma som första. Leo verkar inte höra höga toner och vokaler...(det kan ju förklara hans höga toner när något inte går hans väg...han hör dem inte själv..) vad detta kommer innebära är vi inte så insatta i än, och nytt test görs om ett halvår, ev. Kommer han sövas också för att kontrollera ytterligare. Men egentligen...vad gör detta... Han lever och är på god väg att bli frisk!!! Känns lite som, so what!! Faktiskt!

Nä nu skall jag åter lägga mig under filten och mysa<3 kärlek!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0