Tjoho!!!

Dagarna går upp och ner, idag är inte grenen vi sitter på inte lika nedsutten eller gräslig som den var igår... Man fann Inga avikande celler i det nya ryggmärgsprovet!!!! :-)

Dock vet läkarna inte riktigt än hur man skall göra, han har ju fortfarande en förtjockning kvar. I Göteborg planeras fortfarande fortsättning och vi blir kallade dit så fort de bestämt sig hur de skall gå tillväga, internationella kollegor är kontaktade för råd. Även om Leos tumör är "vanlig" (10-15 st per år i Sverige) är det långt ifrån alla som har spridningar i centrala nervsystemet och dessutom väldigt ovanligt att de är så små som han är. Han har gjort många behandlingar och dessutom två högdos behandlingar med benmärgstransplantationer som inte heller det är vanligt... Så hur fortsättningen ser ut får vi se.... Men idag är vi glada för Leo!!!

Kärlek!!!


Kommentarer
Postat av: Sara

Åååå vad skönt att läsa. Ni gör rätt i att försöka hitta glädjen trots allt det tuffa ni har gått igenom och går igenom. Alla besked som visar stabilitet eller förbättringar är värda att firas. En stor bamsekram från oss och Alice.

2012-10-17 @ 13:35:17
URL: http://alicemossan.blogg.se
Postat av: Angelica

Tack fina du Sara!! Och samma till er <3 Kärlek!!

2012-10-17 @ 19:39:00
Postat av: Farbror Tes

Varge dag är vi glada för leo, för att det går åt rätt håll, för den kämpen han är men oxå för allt det som han, så liten har lärt oss alla andra i sin närhet.. Hans kämparglöd och positiva inställning till allt är underbar !! Vi borde alla se allt från den ljusa sidan, men han har ju två rackarns positiva föräldrar oxå:-) pöss i ljumsken

2012-10-17 @ 21:14:28
Postat av: Angelica

Tack fina Tes!! Massa pussar och kramar, vi får mycket energi och glädje av våra vänner runt omkring också, speciellt Leo!!

2012-10-17 @ 22:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0