Ny trappa...;-)

Påsken har varit strålande, vädret har varit fantastiskt, Leo som i vanliga fall klagar på att det är kallt, halt och jobbigt. Har njutit som aldrig förr.. Han har kunnat vara ute i timmar, helt underbart!!!

Framstegen Leo gör varje dag blir fler och fler, balansen blir bättre och bättre, även om den är långt ifrån de jämngamlas. Det är väldigt tydligt när han börjar bli trött, då blir balansen sämre och "klumpigheten" tydligare...men han kämpar på, envis som få.

I går fick vi också äntligen till ett räcke upp på vår altan, det är inte färdigt än, men nästan. Detta uppskattades väldigt av Leo. Leo har väldigt svårt att både ta sig upp och ner för trappor så han har tagit en liten omväg upp på altanen eller bett mig hjälpa honom upp.. Så nu var det en lycklig kille som gick ut och lekte imorse...;-) "mamma pappa har lagat trappan, han e snäll... Han gillar mig"

Åh min lilla goding... Vi skulle gjort det förlängesedan... Men men nu är det äntligen gjort, bara resten kvar...och allt annat..:-/..


Kärlek!!!

https://cdn1.cdnme.se/2567042/6-3/pic_515f121fddf2b3563ed1125b.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0